Coaching & teambuilding bij Peggy 

Wij zijn een ster in "bezielde teambuilding" 

Peggy Mental Coaching zorgt voor het dichter bij elkaar brengen van het team, saamhorigheid binnen een organisatie en het aangaan van waardevolle connecties met elkaar. Wij zijn gericht op empowerment, engagement, loyaliteit en liefde voor het werk. In een gezonde bedrijfscultuur halen medewerkers hun kracht uit de visie en missie van een bedrijf. Onze "bezielde teambuilding" is op basis van holisme. Dit betekent dat wij werknemers en management als geheel benaderen. U leert sensitief te zijn tenopzichte van elkaars wensen en mogelijkheden. Niet alleen prestatie is belangrijk op het werk maar ook plezier, geluk en betrokkenheid. Vanuit dit perspectief zorgen wij voor een leerzaam en liefdevol samenzijn. 

Onderwerpen die aandacht nodig kunnen hebben:

 - team coaching
- gebrek aan loyaliteit,
- miscommunicatie binnen het team,
- veelvuldig voorkomen van conflicten,
- chaotisch werkend team,
- agressie,  
- pestgedrag,
- motivatieklachten,
- lage productiviteit,
- veelvuldig voorkomen van ziekteverzuim,

- onderlinge discriminatie.

Wij geven hier balans, plezier, aandacht, focus, ontspanning en harmonie voor terug.  

Onze coach is eclectisch; een ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker, spiritueel en The School of Life / NLP Coach. Zij vertelt graag een mooi gelaagd en uplifted verhaal, zij zingt met u een passend lied en we maken samen een mooi schilderij. Haar achtergrond maakt haar behendig als bruggenbouwer op het gebied van werk, maatschappij-, en privé leven

Niet zelden vraagt men zich af wat is het nut van het leven? Waarom doe ik de zaken zoals ik die doe? Waarom leef ik zoals ik leef? Peggy is sterk in het verassend opsporen van knelpunten binnen elk team en haalt veiligheid, geluk, plezier, liefde en passie voor het werk naar boven! Teambuilding bij Peggy staat garant voor succes!

Peggy Mental Coaching | Coaching & Teambuilding

De receptuur 

Peggy Mental Coaching is een praktijk waar Kunst, Coaching en Spiritualiteit samensmelten. Ook wel bekend onder de naam "Art is Therapy". Het is een zinrijke, maar ook doelgerichte plek waar de geluksbeleving centraal staat. De trainingsruimte functioneert ook als kunstgalerie, waar kunst bijdraagt aan de beleving die wij samen ervaren. De reguliere rolverdeling wordt losgelaten en er wordt gekeken wordt naar u als persoon. De teambuilding is een groepsbeleving: kleine krachten werken samen naar de grootste uitwerking.  

Tijdens alle trainingen van Peggy Mental Coaching staat loslaten centraal. Loslaten geeft de mogelijkheid opnieuw te waarderen wat u al in huis heeft. Het uitdoen van de schoenen helpt u met grounding, waardoor de kern van uzelf makkelijker te bereiken is. Bedenk hierbij dat de teambuilding training het best gevolgd kan worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. De huiselijke ervaring helpt u met het herwaarderen van uzelf en uw werkomgeving. 

Er is vaak meer mogelijk als medewerkers gelukkig zijn en meer gewaardeerd worden. Het is echter niet altijd makkelijk te weten hoe dit kan worden aangepakt. Daar zijn wij voor! Wij maken uw team weer gelukkig, want dat achten wij van groot belang. Zo voorkomt u bijvoorbeeld ziekteverzuim, stress en burn-out. U merkt dat u een productief, loyaal en tevreden team heeft dat dagelijks met plezier naar hun werk gaat.

 

Peggy Mental Coaching | Coaching & Teambuilding

Fotogalerij