Prive Coaching en Workshops

Holistische visie en Spiritualiteit

De holistische kijk van de coach op het leven en de mens zorgt voor een andere kijk op beperkingen en zwaktes. Holisme houdt in dat vraagstukken vanuit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel oogpunt bekeken worden. Een breed scala aan factoren maken u tot wie u bent en hoe u zich voelt. Onze coach kijkt dus niet eenzijdig naar de klachten maar vanuit een breder perspectief. Haar visie is dat veel mogelijkheden in uzelf liggen, zonder dat u zich daar bewust van bent. Tijdens de prive coaching helpt de coach u deze mogelijkheden te ontdekken en toe te passen in uw leven. Het is mogelijk om van uw kwetsbaarheid uw kracht te maken. Zij leert u positief denken. Positieve gedachtes zijn een cadeautje aan uzelf waarmee u uw belevingswereld kunt veranderen en een gelukkiger mens kunt worden. Wij zijn een Art Is Therapy praktijk waar Kunst, Coaching en Spiritualiteit mooi samenkomen. Als Hij bestaat dan vorm zijn leer de basis van ons Praktijk. Wij omarmen daarom alle vormen van religie of dit nou de Islam, Boedisme, Christendom of Jodendom enz is. Prive coaching bij Peggy Mental Coaching is er voor diegene die het leven graag liefde vol wil betreden en voor die gene die zijn eigen denken en handelen wil vergroten.

Privé Coaching by Peggy Mental Coaching

 Privé coaching en familiesessies

Voelt u zich weleens geërgerd na een bezoekje aan de groenteboer of de gemeente? Ergert u zich aan de juf of meester van de school van uw zoon of dochter? Heeft u een verantwoordelijke baan maar voelt u zich niet gelukkig of heeft u last van angstbeleving binnen situaties waar dit niet nodig lijkt? Bent u bang om uw kwetsbaarheid te tonen? Een opstapeling van (kleine) irritaties kan uw dag behoorlijk negatief beïnvloeden! Deze aspecten maken het soms moeilijk te genieten van het leven en zo ook met het behalen van uw doelen in de toekomst. De huidige maatschappij brengt grenzeloze mogelijkheden met zich mee die niet altijd voorhanden lijken. Wij leren u uw eigen mogelijkheden te herkennen en hierdoor tevreden naar uw situatie te kijken. U leert vanuit uzelf gelukkig te zijn waardoor meer mogelijk wordt. Het is belangrijk om postief te denken. 

Bij Peggy Mental Coaching draait het om eigenwaarde en geluksbeleving in uw werk-, privé- en sociale leven. Wij helpen u uw gedachten te ordenen en keuzes te maken vanuit uw basis. Peggy helpt tijdens de prive coaching bij het realiseren van doelen, het stellen van grenzen en in het meer genieten van het leven. Onze coach denkt out of de box en brengt u in een energieke staat en gemotiveerde conditie, waardoor u weer grip op uw leven krijgt en weer leert om positief te denken. 

Privé Coaching by Peggy Mental Coaching

COACHING EN TARIEVEN VERGOEDINGEN

 

De werkwijze van Peggy Mental Coaching

De coach communiceert helder en open met de cliënt. We  spreken integer, soms confronterend maar altijd harmonieus over een vraagstuk of situatie. De basis van Peggy Mental Coaching is vertrouwen en samenwerking.  We  werken gezamenlijk met u aan de toekomst, omgeving en gedrag. Naast Privé coaching biedt Peggy Mental Coaching ook Workshops aan voor groepen en bedrijven. Positief denken en gelukscoaching vormt de basis van onze methode, Art is Therapy. 

Peggy Mental Coaching maakt gebruikt van verschillende elementen uit de sociale psychologie,  NLP en The School of Life Methodiek. Naast een theoretische onderlegging is het zijn van een ervaringsdeskundige een belangrijk leidraad voor onze coach. Aangespoord door persoonlijke belevingen wil zij nu anderen helpen om negatief gedrag om te zetten in constructief gedrag. De een noemt dit ‘het vuurtje in zichzelf’, de ander ziet dit als ‘een lichtje in de vorm van de zon’ en de volgende noemt dit God. De coach stimuleert uw kracht: in elke vorm of hoedanigheid.

                   Peggy Mental Coaching | Privé Coaching

Art is Therapy; Resultaat in drie sessies

Wij zijn een Art is Therapy praktijk en de privé coaching vindt dan ook plaats in de galerie. Alle communicatie wordt door ons vertrouwelijk bejegend. De meeste cliënten hebben binnen drie sessies al resultaat, door onze constructieve aanpak. Dit betekent dat u naar huis gaat met handvatten en goede zin om uw situatie aan te pakken of zelfs te veranderen. De coach helpt u met een praktische aanpak en emotionele ondersteuning. Drie sessies vormen de basis. Samen met de coach kunt u bepalen of u extra sessies wilt of nodig heeft. 

De sessies kunnen het best gevolgd worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt.

 

Mental Coaching voor groepen 

Peggy Mental Coaching biedt naast de prive coaching ook meerdere opties voor groepen. Voor deze workshops geldt dat u zich kunt inschrijven vanaf 3 personen. Denkt u hierbij aan uw vriendengroepen, familiedag, vrouwen bijeenkomst, mannen bijeenkomst, privéfeesten,  identiteitsfeest,  coming-out feest , themafeest, LHBTQ feest Sint of een brainstrom bijeenkomst voor uw bedrijf of creatief idee. Wij hebben een viertal workshops waar u aan kan deelnemen. Peggy  Mental  Coaching zorgt voor een bezielde, spirituele, spannende  en motiverende bijeenkomst.  

 

ART IS THERAPY CONTACT

 

Fotogalerij