Privacyverklaring

Peggy Mental Coaching is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Op deze pagina ziet u wat er gebeurt met gegevens die u aan Peggy Mental Coaching verstrekt.

Peggy Mental Coaching
Postjesweg 6-8
1057 EA Amsterdam
020-412 17 41
Kvk nr. 34382494

Deze verklaring is van toepassing op de website https://PeggyMentalCoaching.nl en op de dienstverlening van Peggy Mental Coaching.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Op de website en bij het afnemen van diensten en producten van Peggy Mental Coaching laat u (persoons)gegevens achter.

Wij zijn ons er ten zeerste bewust van dat u, zeker gelet op onze werkzaamheden, vertrouwen in ons stelt. Wij doen er uiteraard alles aan doen om uw privacy te beschermen. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en van onze klanten. We dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt, vertrouwelijk wordt behandeld.

Persoonsgegevens

Peggy Mental Coaching verwerkt de volgende persoonsgegevens:

- Voornaam
- Achternaam
- Emailadres
- Telefoonnummer
- Functie/beroep
- Informatie Intake formulier zoals sekse, Financiële situatie, medisch functioneren.
- Overige informatie die u in het contactformulier op de website invult

Doeleinden

Peggy Mental Coaching verwerkt deze gegevens voor een of meer van de volgende doeleinden:

- Om u te bellen of e-mailen als dit nodig is om een dienst te kunnen leveren of antwoord te geven op vragen
- Om uw gedrag op de website te analyseren en zo de website te optimaliseren
- Om een dossier aan te kunnen leggen als u besloten heeft om u door Peggy Mental Coaching  te laten begeleiden.
- Om te kunnen voldoen aan wettelijke, administratieve verplichtingen zoals de belastingaangifte.

Gegevensverwerking en beveiliging

Hieronder kunt u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Wij nemen webhosting af van KPN.  De website van Peggy Mental Coaching heeft een SSL-certificaat, herkenbaar aan het groene slotje in de adresbalk: alle gegevens die u heeft verstrekt, worden via een versleutelde verbinding verzonden.

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier op de website, vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om contact met u op te kunnen nemen en u te informeren over de dienstverlening van Peggy Mental Coaching.

Wanneer u e-mail- of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden.

Voor een goede begeleiding is het noodzakelijk dat wij van u een dossier aanleggen. Uw dossier bevat het contactformulier met de door u verstrekte gegevens, aantekeningen onzerzijds over de gesprekken en eventueel e-mailverkeer tussen u en ons.

Wij doen ons uiterste best om uw privacy te waarborgen. Dit betekent onder meer dat wij zorgvuldig omgaan met uw gegevens en er voor zorgen dat onbevoegden geen toegang hebben tot uw gegevens. Alleen uw coach/adviseur heeft toegang tot de gegevens in uw dossier.

De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde computers of indien op schrift, in een afgesloten ruimte. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De gegevens uit uw dossier kunnen ook nog voor het volgende doel gebruikt worden: een klein deel van de gegevens uit uw dossier wordt gebruikt voor de financiële administratie, zodat wij onze administratie kunnen uitvoeren en aan onze belastingplicht kunnen voldoen.

De Praktijk
De coaching sessie en workshops vinden plaats in de galerie. Deze is toegankelijk voor medewerkers.

Bewaartermijn

Peggy Mental Coaching bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk.

- Websitedata zijn maximaal 2 jaar inzichtelijk, maar deze zijn niet naar u te herleiden omdat de data worden geanonimiseerd
- Contactformulieren en dossiers: maximaal 2 jaar
- Peggy Mental Coaching bewaart de administratie tot 7 jaar terug (wettelijke bewaartermijn Belastingdienst).

Persoonsgegevens delen met derden

Peggy Mental Coaching verkoopt uw gegevens niet aan derden. Wel verstrekt Peggy Mental Coaching gegevens aan externe partijen als dat nodig is voor de levering van producten of diensten en om te voldoen aan wettelijke verplichtingen.

Cookies en profilering

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. Peggy Mental Coaching gebruikt analytische cookies.

Analytische cookies

Diensten zoals Google Analytics maken gebruik van analytische cookies. Zo ziet Peggy Mental Coaching hoe bezoekers de website gebruiken, wat populaire pagina’s zijn, en langs welk kanaal mensen op de website terechtkomen.

Wij hebben Google Analytics conform de privacy wetgeving ingericht, zodat er geen toestemming vooraf van de gebruiker nodig is.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging, verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen via het contactformulier.

Mochten we er samen niet uitkomen, dan heeft u op grond van de privacywetgeving het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen of feedback heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen: