Jouw Coach Peggy 

Mogelijkheden vinden in het werk en privé leven begint vaak met persoonlijk analyse en intrinsieke en extrinsieke motivatie, dit is mijn verhaal en visie: Veel talent dat we hebben, is verborgen in een web van emotionele ballast en passen we hierdoor niet toe in ons leven. Vaak komt dit talent pas naar voren als anderen daar een appèl op doen. Het is Peggy immers gelukt niet meer verlegen te zijn ten opzichte van haar kwaliteiten en talent. Nu wil Peggy Wessels dit graag doorgeven via haar werk als spiritueel coach.

Peggy spreekt door haar innerlijke ontwikkeling integer en liefdevol over allerlei elementen uit het leven. Over alle verschillen en overeenkomsten, de beperkingen en de verwondering. Peggy gaat van hoog tot laag en van het oppervlakte tot de diepte.    

Peggy is een Maatschappelijk werker en ervaringdeskundige en is thuis in: zingeving en spiritualiteit, analytische positiviteit, holsime, kunst, communicatie, geestelijke gezondheid, depressie, identiteitsvragen, LHBTQ vragen, geluk, liefde en integratie van exotische en religieuze culturen. Dit maakt haar eclectisch en behendig in het maken van out of de box analyse. 

Coach Peggy Wessels | Peggy Mental Coaching

Prive Coaching Teambuilding

 

Biografie Peggy

Net zoals kunst gelaagd en meestal over identiteit gaat, zo is dat ook met mij en Galerie Cultural Speech gegaan. Ik wilde een verhaal vertellen. Mijn verhaal dat een verhaal is van dreiging en verkapte liefde. De eerste tentoonstelling van de galerie genaamd Cultural Speech, verkende dit gegeven.

Peggy Wessels | Peggy Mental Coaching

We hebben verschillende aanvallen op de galerie moeten trotseren die persoonlijk of minder persoonlijk van aard waren. Ik ben mijn carriere begonnen als Banketbakker  en ben later Maatschappelijk werker geworden. Een beschaafde en niet bedreigende start van mijn carriere. Men zou kunnen denken dat mijn kunst emoties oproept waar mensen niet direct een plek voor weten. Of dat mijn ras afstoot in de elitaire wereld van de kunst. Ik troost mij echter met de gedachte dat dit vaak ook als inspiratie dient voor toonaangevende kunst. 

In mijn persoonlijk leven was etnische hiërarchie altijd aanwezig. Mijn donkere huidskleur was meestal onderwerp van scheldpartijen. De donkerste uit de familie was mijn vader, de enige persoon waar affectie vandaan kwam. Ik ontwikkelde mijzelf als een trotse zelfbewuste vrouw! De rest van de familie was liefdevol als het echt nodig was. Natuurlijk was het voor hen ook overleven in een wereld die hen verachte. Hierdoor heeft mijn persoonlijkheid ook altijd veel onderhoud nodig gehad. Altijd ben ik bewust met mijn persoon en gedrag bezig. Kwetsbaarheid en kracht wisselde elkaar af en zorgen niet zelden voor disbalans in mijn leven.

Mijn grote crisis ontstond na twee jaar galerie runnen. De aanslagen waren angstaanjagend en de maatschappelijke veranderingen gaven weinig steun. Na vijf jaren raakte ik ook nog de liefde van mijn leven kwijt. Zij was de reden voor een geborgen trost en liefdevol leven, zij die mij alles gaf raakte ik kwijt.

Met de scheiding ervaarde ik innerlijke explosies na explosies waardoor ik God leerde kennen en hem een plek gaf in mijn leven. Dit is het verhaal van de indentiteit verkenning van mij Peggy Wessels.

Art Is Therapy Contact

 

Coach Peggy Wessels | Peggy Mental Coaching

Fotogalerij