Jouw Coach Peggy 

Peggy houdt van mensen. Ze gebruikt haar nieuwsgierigheid als kracht om mogelijkheden in mensen te ontdekken. Peggy is niet alledaags en benadert mensen op een warme persoonlijke manier. Ze vindt het belangrijk om mensen in hun waarde te laten en om ze te inspireren en uit te dagen. Door de omgang met Peggy leren mensen volgende stappen in hun leven te zetten en hun mogelijkheden ontdekken. 
 

Veel talent dat we hebben, is verborgen in een web van emotionele ballast en passen we daardoor niet toe in ons leven. Vaak komt dit talent pas naar voren als anderen daar een appèl op doen. Peggy is in haar persoonlijke leven uitdagingen nooit uit de weg gegaan en heeft hierdoor haar kwaliteiten ontdekt. Nu wil Peggy dit graag doorgeven via haar werk als coach. Peggy spreekt door haar innerlijke ontwikkeling integer en liefdevol over allerlei elementen uit het leven. Over alle verschillen en overeenkomsten, de beperkingen en de verwonderingen. Peggy gaat van hoog tot laag en van de oppervlakte tot de diepte. Haar life spreuk is "omarm de liefde voor jezelf en benader het leven met nieuwsgierigheid, niets is zeker en niets is absoluut"

Peggy is thuis in: zingeving en spiritualiteit, analytische positiviteit, holsime, ervaringdeskundigheid, kunst, communicatie, geestelijke gezondheid, depressie, identiteitsvragen, zang, geluk, liefde en integratie van exotische en religieuze culturen. Dit maakt haar eclectisch en behendig in het maken van out of de box analyse. 

 

Biografie

Peggy begint haar carrière in een Amsterdamse patisserie. Een zwarte vrouw als banketbakker, een onconventionelere combinatie is ondenkbaar in die tijd. Door een afwijkend beroep te kiezen, hoopt Peggy een interessante ontwikkeling door te maken. Ze gebruikt de kunst van patisserie om zich te verdiepen in de culturele aspecten van het bakken en leert de Nederlandse cultuur kennen middels klassieke koekjes en gebak. De overstap naar een studie maatschappelijk werk, museologie en later psychologie is snel gemaakt. Peggy wordt hier gegrepen door de wisselwerking tussen culturen, een praktijk die zij ook in de maatschappij terugziet. Geïnspireerd door haar omgeving gaat Peggy zich hierdoor specialiseren in de eclectische culturele visie op de wereld en analytisch communicatiestijl. Haar motto is "elk gedrag biedt mogelijkheden". Deze gedachte maakt veel misstappen in de communicatie onnodig. Verschillen zijn er, maar hoe kunnen we een brug slaan zonder elkaar ingrijpend te veranderen?

 

Coaching Particulieren

Coaching Organisaties