Galerie Cultural Speech

Galerie Cultural Speech | Peggy Mental Coaching

Kunstenaars

Peggy is in het hart van Amsterdam-West haar galerie gestart. In 2010 heeft zij galerie Cultural Speech opgericht vanuit een maatschappelijk relevante gedachtegang. Invloed, acceptatie of juist verandering kan ook vanuit verschillende richtingen komen. Met passie brengt ze hier since 8 jaar out-of-the-box, integere, toegankelijke en hedendaagse kunst. Van Melanie ClearyJamel Shabazz, Sarah Engelhard, Lucian Wester, Roos Holleman, Jacquie Maria Wessels, Kalup Linzy en May Snevoll Von Krogh: enkele van de succesvolle programmeringen in haar galerie. Engagement staat altijd voorop. Dat is de onderliggende boodschap van de kunst die zij presenteerde en verkocht. Niet zelden bereikte zij met haar kunst verschillende kranten en magazines die lovend over het werk, de galerie en haar als persoon schreven.

De kunstwerken die zij presenteert kunnen gekocht worden en worden altijd aangeboden aan kunstcritici voor beoordeling in recensies.

Er zijn speciale prijzen voor deelnemers van een coachingstraject; zij  kunnen voor een aangepast tarief kunst kopen. De training of coaching wordt zo verankerd binnen een team of organisatie. Wij lichten graag de mogelijkheden toe.

Peggy Mental Coaching is naast een coachingspraktijk ook een galerie. Wij laten ons inspireren door Alain de Botton “Art is Therapy”. De coaching sessies en trainingen worden ondersteund door de kunst in de galerie. Wij tonen graag kunst die de betrokkenheid met de samenleving in beeld brengt. Wij zoeken graag de randen op, de grens, en werken met paradoxale thema’s. U zou kunnen denken aan de volgende onderwerpen: natuur, religie, identiteit, seksualiteit of etniciteit. 

 

Kijk voor meer informatie over de galerie en evenementen op de website galerie Cultural Speech THE BASEMENT.

 

 

Fotogalerij