Coaching en Workshops

Voelt u zich weleens geërgerd na een bezoekje aan de groenteboer of de gemeente? Ergert u zich aan de juf of meester van de school van uw zoon of dochter? Heeft u een verantwoordelijke baan maar voelt u zich niet gelukkig of heeft u last van angstbeleving binnen situaties waar dit niet nodig lijkt? Een opstapeling van (kleine) irritaties kan uw dag behoorlijk negatief beïnvloeden! Deze aspecten maken het soms moeilijk te genieten van het leven en zo ook met het behalen van uw doelen in de toekomst. De huidige maatschappij brengt grenzeloze mogelijkheden met zich mee die niet altijd voorhanden lijken. Wij leren u uw eigen mogelijkheden te herkennen en hierdoor tevreden naar uw situatie te kijken. U leert vanuit uzelf gelukkig te zijn waardoor meer mogelijk wordt. 

Bij Peggy Mental Coaching draait het om eigenwaarde en geluksbeleving in uw werk-, privé- en sociale leven. Wij helpen u uw gedachten te ordenen en keuzes te maken vanuit uw basis. Bij Peggy Mental Coaching wordt geïnvesteerd in sociaal talent, het stellen van grenzen en in het genieten van het leven. Onze coach denkt out of de box en brengt u in een energieke staat en gemotiveerde conditie, waardoor u weer grip op uw leven krijgt.

 

Holistische visie en positiviteit

De holistische kijk van de coach op het leven en de mens zorgt voor een andere kijk op beperkingen en zwaktes. Holisme houdt in dat vraagstukken vanuit een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel oogpunt bekeken worden. Een breed scala aan factoren maken u tot wie u bent en hoe u zich voelt. Onze coach kijkt dus niet eenzijdig naar de klachten maar vanuit een breder perspectief. Haar visie is dat veel mogelijkheden in uzelf liggen, zonder dat u zich daar bewust van bent. De coach helpt u deze mogelijkheden te ontdekken en toe te passen in uw leven. Het is mogelijk om van uw kwetsbaarheid uw kracht te maken. Zij leert u positief denken. Positieve gedachtes zijn een cadeautje aan uzelf waarmee u uw belevingswereld kunt veranderen en een gelukkiger mens kunt worden.

  

De werkwijze

De coach  communiceert helder en open met de cliënt. We  spreken integer, soms confronterend maar altijd harmonieus over een vraagstuk of situatie. De basis van Peggy  Mental  Coaching is vertrouwen en samenwerking.  We  werken gezamenlijk met u aan de toekomst, omgeving en gedrag. Naast individuele coaching biedt Peggy  Mental  Coaching ook Workshops en coaching aan particuliere groepen. Positief denken en gelukscoaching vormt de basis van onze methode. 

Peggy Mental Coaching maakt gebruikt van verschillende elementen uit de sociale psychologie,  NLP methodiek en de School of Life. Naast een theoretische onderlegging is het zijn van een ervaringsdeskundige een belangrijk leidraad voor onze coach. Aangespoord door persoonlijke belevingen wil zij nu anderen helpen om negatief gedrag om te zetten in constructief gedrag. De een noemt dit ‘het vuurtje in zichzelf’, de ander ziet dit als ‘een lichtje in de vorm van de zon’ en de volgende noemt dit God. De coach stimuleert uw kracht: in elke vorm of hoedanigheid.

Resultaat in drie sessies

De individuele coaching vindt plaats in de galerie. Alle communicatie wordt door ons vertrouwelijk bejegend. De meeste cliënten hebben binnen drie sessies resultaat, door onze constructieve aanpak. Dit betekent dat u naar huis gaat met handvatten en goede zin om uw situatie aan te pakken of zelfs te veranderen. De coach helpt u met een praktische aanpak en emotionele ondersteuning. Drie sessies vormen de basis. Samen met de coach kunt u bepalen of u extra sessies wilt of nodig heeft. 

De sessies kunnen het best gevolgd worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt.

 

Individuele coaching, familiesessies en Workshops 

Voor de workshops geldt dat u zich kunt inschrijven vanaf 4 personen. Denkt u hierbij aan uw  vriendengroepen, familiedag, vrouwen bijeenkomst, mannen bijeenkomst, privéfeesten,  identiteitsfeest,  coming-out feest , themafeest, LHBTQ feest Sint of een brainstrom bijeenkomst voor uw bedrijf of creatief idee. ’Peggy  Mental  Coaching zorgt voor een bezielde, spirituele, vrolijke, spannende  en motiverende bijeenkomst.  

 

COACHING EN TARIEVEN

 

"Niet uw kwetsbaarheid maar uw kracht bepaald wie u werkelijk bent."