Coaching bij Peggy 

De kern van Peggy Mental Coaching is om de individuele rol van medewerkers om zetten in een gedegen bedrijfscultuur. Een organisatie behoort het welzijn van haar medewerkers te faciliteren waardoor een ontspannen werkgerichte bedrijfscultuur ontstaat. Wij bewegen ons tussen teambuilding en coaching en zorgen voor een bezielde dynamiek in uw organisatie. Onze coach is eclectisch; een ervaringsdeskundige, maatschappelijk werker en NLP Coach. Zij vertelt graag een mooi uplifted verhaal en zingt zij een passend lied. Haar achtergrond maakt haar behendig als bruggenbouwer op het gebied van werk, maatschappij-, en privé leven. Niet zelden vraagt men zich af wat is het nut van het leven? Waarom doe ik de zaken zoals ik die doe? Waarom leef ik zoals ik leef?  Men heeft steeds meer behoefte om geluk te ervaren, ook op het werk. Peggy is sterk in het opsporen van knelpunten binnen elk team en haalt geluk, liefde en passie voor het werk naar boven! 

 

Wij zijn een ster in "bezielde teambuilding" 

Peggy Mental Coaching zorgt voor het dichter bij elkaar brengen van het team, saamhorigheid binnen een organisatie en het aangaan van waardevolle connecties met elkaar. Wij zijn gericht op empowerment, engagement, loyaliteit en liefde voor het werk. In een gezonde bedrijfscultuur halen medewerkers hun kracht uit de visie en missie van een bedrijf.  Onze "bezielde teambuilding" is op basis van holisme. Dit betekent dat wij werknemers en management als geheel benaderen. Niet alleen prestatie is belangrijk op het werk maar ook plezier, geluk en betrokkenheid. Vanuit dit perspectief zorgen wij voor een leerzaam en liefdevol samenzijn. 

Onderwerpen die aandacht nodig kunnen hebben: gebrek aan loyaliteit, miscommunicatie binnen het team, veelvuldig voorkomen van conflicten in het team, chaotisch werkend team, agressie, pestgedrag, motivatieklachten, lage productiviteit, veelvuldig voorkomen van ziekteverzuim, onbetrouwbaarheid en onderlinge discriminatie. Wij geven hier balans, plezier, aandacht, focus, ontspanning en harmonie voor terug.  

Het receptuur 

Peggy Mental Coaching is een centrum, waar kunst en coaching samensmelten. Ook wel bekend onder de naam "Art is Therapy". Het is een zinrijke, maar ook doelgerichte plek waar de geluksbeleving centraal staat. De trainingsruimte functioneert ook als kunstgalerie, waar kunst bijdraagt aan de beleving die wij samen ervaren. De reguliere rolverdeling wordt losgelaten en er wordt gekeken wordt naar u als persoon. De training is een groepsbeleving: kleine krachten werken samen naar de grootste uitwerking.  

Tijdens alle trainingen van Peggy Mental Coaching staat loslaten centraal. Loslaten geeft de mogelijkheid opnieuw te waarderen wat u al in huis heeft. Het uitdoen van de schoenen helpt u met grounding, waardoor de kern van uzelf makkelijker te bereiken is. Bedenk hierbij dat de training het best gevolgd kan worden in vrijetijdskleding, waarin u zich het meest uzelf voelt. De huiselijke ervaring helpt u met het herwaarderen van uzelf en uw werkomgeving. 

Er is vaak meer mogelijk als medewerkers gelukkig zijn en meer gewaardeerd worden. Het is echter niet altijd makkelijk te weten hoe dit kan worden aangepakt. Daar zijn wij voor! Wij maken uw team weer gelukkig, want dat achten wij van groot belang. Zo voorkomt u bijvoorbeeld ziekteverzuim, stress en burn-out. U merkt dat u een productief, loyaal en tevreden team heeft dat dagelijks met plezier naar hun werk gaat.

 

TRAININGEN EN TARIEVEN

BEDRIJFSADVISEUR

"Liefde is als trouw zijn om de cirkels om uw as en culturele omgeving en voor diepe geduld is berekende geluk het resultaat."