Coaching, Workshops en Tarieven 

Peggy Mental Coaching biedt verschillende vormen van expressie coaching en workshops aan, waarin uiteenlopende thema’s worden behandeld. U kunt bouwen aan uw innerlijke kracht, uw relatie tot uw eigen spiritualiteit, het stellen van grenzen en leren echt te genieten van het leven. Onze coach maakt gebruik van Art is Therapie, NLP-methodiek, elementen vanuit de sociale psychologie en op basis van intuïtief inspiratie. Deze vorm van coaching geeft ruimte aan inbeeldingsvermogen, het ordenen van onze gedachten, het bieden van troost en het onder woorden brengen van uw gelukswens. 

Hieronder vindt u de kosten voor de coaching en workshops. De workshops vinden plaats in onze mooie kunstgalerie. Er wordt ook samen geschilderd, gedanst en gezongen waardoor u dicht bij uw chakra’s komt en u uw echte levenskracht ervaart. In de galerie zijn koffie, thee, mineraalwater en versnaperingen aanwezig voor de deelnemers.  

Het uitgangspunt van Peggy Mental Coaching is dat zij binnen 3 sessie resultaat boekt, u weet waar de knelpunten liggen en kunt ontspannen na denken welke middelen er ingezet kunnen worden zodat u echt weer gelukkig wordt. Vraag naar een mooi samengesteld coaching pakket dat bij u past.

  

Individuele Coaching 

*** Intake gratis op afspraak via telefoon, email en WhatsApp*** 

Coaching sessie 3 sessies  60 minuten € 125, -  per keer. Bij zes of meer sessie is er een speciaal tarief dan betaalt u € 95,- per keer  

Relatie sessie  60  minuten € 180, - 

Gezinssessie:  twee volwassenen en twee kinderen 90 minuten € 225,- 

BOOK NOW

  

Workshops 

*** U ontvang € 40,- korting als u deelneemt vanaf 7 personen *** 

U kunt vanaf 3 personen inschrijven voor een expressieve thema workshop. Deze expressie workshops vinden plaats in onze kunstgalerie.  Onze Empowerment Workshops kunt u zien als ‘kom in je kracht-workshops. Er zijn verschillende thema’s waar u zich voor kunt inschrijven met een groep of als individu. De workshops zijn allen gericht op het lokaliseren van kwetsbaarheid en het vinden van kracht in uzelf en uw omgeving. De workshop zijn intense, grondig en geeft zelfvertrouwen. U neemt afstand van beklemmende gedachtes en komt in een positieve flow. Via intense speeches , expressieve flow oefeningen, zang, dans en briljante analyses komt u in een ware extase. 

Inspiratie-coaching: ‘Samen inspiratie opdoen’ 

De workshop 'Samen inspiratie opdoen' voor groepen, waarin wordt ingegaan op maatschappelijke thema’s, zoals religie, politiek, milieu of discriminatie. Wij zullen u vragen wat uw gedachten zijn over deze thema’s en de theorieën van beroemde theologen, filosofen en politicologen hiernaast leggen. Er is ruimte voor het delen van ieders zienswijze in een gesprek. Tot slot wordt er gezamelijk geluisterd naar muziek. Dit is een echte denktank ervaring.

      Groepen kunnen zelf hun onderwerp indienen. Op aanvraag nodigen wij een externe spreker uit.  

Kosten: vanaf 3-6 personen € 125,- p.p. vanaf 7-15 € 85 p.p.

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze 

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

Vrienden coaching: ‘Sociaal keuzes maken

De workshop ‘Sociaal keuzes maken’ is een workshop voor vriendengroepen die elkaar beter willen begrijpen en van elkaar willen leren of die meer echt contact willen. Maar ook als u uw rol in een bestaande of nieuwe vriendengroep wil verbeteren. Hoe wordt u geliked in de echte wereld? Denk ook aan hoe u kunt omgaan met maatschappelijke thema’s zoals religie, seksualiteit en gender binnen een groep. En hoe u hierover eerlijk kunt communiceren met elkaar?

Kosten: vanaf 3-6 personen € 125,- p.p vanaf 7-15 personen € 85,- p.p

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

Vrouwen coaching: ‘In uw kracht de deur uit’ 

De workshop “In uw kracht de deur uit” is voor vrouwen die assertiever willen zijn en meer grip op hun leven willen hebben. Tijdens de workshop leert u in uw kracht te staan, uzelf centraal te stellen en hoe u dit kunt uitdragen naar uw omgeving. U profileert uzelf vanuit een innerlijke behoefte en leert zodoende uw eigen kompas kennen. Deze workshop helpt u centraal te staan in uw eigen leven. Hoe gaat u om met maatschappelijke druk over bijvoorbeeld kledingkeuze, leiderschap, ouderschap, vriendschappen, familiebanden, seksualiteit en rituelen hieromtrent. 

Kosten: vanaf 3-6 personen € 125,- p.p. vanaf 7-15 personen € 85,- p.p.

Deelname: 3– 15 personen | 120 minuten incl. pauze

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

  

Talent in de Dop: ‘Dromen Durven Doen’ 

De workshop 'Dromen Durven Doen' is voor talenten in de dop, artiesten, kunstenaars of ondernemers in spé, die extra kracht, moed en een stok achter de deur nodig hebben om hun sprong in het diepe te wagen. Hoe boetseer ik mijn talent en vaardigheden tot een commercieel product en hoe breng ik mijn product of idee op de markt? Dit is een intense workshop die veel zelfreflectie vergt. Voor u uw idee op de markt brengt zult u eerst uw eigen rol in uw bedrijf of onderneming moeten leren kennen. 

Kosten: vanaf 3-6 personen € 125,- p.p. 7-15 personen € 85,- p.p.

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze 

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

OVER PEGGY