Coaching, Workshops en Tarieven 

Coaching, Workshops en Tarieven | Peggy Mental Coaching

Open InloopSessie

Speciaal voor mensen met de "kleinebeurs" organiseert Peggy Mental Coaching Open Inloopsessie. Ondersteuning en coaching in groepsverband. U leer van elkaar met elkaar en over uw zelf. U krijgt handvaten aangereikt om met uw probleem of vraag om te gaan. Elke vrijdag tussen 16:00 uur en 18:00 uur kunt u terecht. Meld u aan via dit email adres info@peggymentalcoaching.nl en vraag naar de prijzen.

 

Privé Coaching 

*** Intake gratis op afspraak via telefoon, email en WhatsApp*** 

***Coaching vind plaats in de galerie in Amsterdam West maar kan ook in combinatie gaan met wandel en/of thuis coaching.***

Coaching sessie  60 minuten € 135, -  vanaf 6 sessies € 95,-  

Familiesessie 90 minuten € 180, - p.p  vanaf 6 sessies € 140,- p.p

BOOK NOW

  

ZONdag empowerment dienst

Empowerment dienst kunt u zien als 'krachttrainingen'. De dienst is gericht op het vinden van kracht in uzelf en uw omgeving. Tijdens de dienst kun u thema’s voorleggen. De dienst is intens, grondig en geeft zelfvertrouwen. U neemt afstand van klemmende gedachten en komt in een positieve flow. U kunt een afspraak maken de eerste zondag van de maand kunt u terecht van 12:00 uur tot 16:00 uur en beleef het samen!

Kosten: Vrijwillige Bijdrage

BOOK NOW

  

Workshops 

*** U ontvang € 50,- korting als u deelneemt vanaf 7 personen *** 

U kunt vanaf 3 personen inschrijven voor een expressieve thema workshop. Deze expressie workshops vinden plaats in onze kunstgalerie.  Onze Workshops kunt u zien als ‘kom in je kracht-workshops. Er zijn verschillende thema’s waar u zich voor kunt inschrijven met een groep. De workshops zijn allen gericht op het lokaliseren van kwetsbaarheid en het vinden van kracht in uzelf en uw omgeving. De workshop zijn intense, grondig en geeft zelfvertrouwen. U neemt afstand van beklemmende gedachtes en komt in een positieve flow. Via intense speeches , expressieve flow oefeningen, zang, dans en briljante analyses komt u in een ware extase. Groepen kunnen zelf hun onderwerp indienen. Op aanvraag nodigen wij een externe spreker uit. 

Coaching, Workshops en Tarieven | Peggy Mental Coaching

Inspiratie-coaching: ‘Samen inspiratie opdoen’ 

De workshop 'Samen inspiratie opdoen' voor groepen, waarin wordt ingegaan op maatschappelijke thema’s, zoals religie, politiek, milieu of discriminatie. Wij zullen u vragen wat uw gedachten zijn over deze thema’s en de theorieën van beroemde theologen, filosofen en politicologen hiernaast leggen. Er is ruimte voor het delen van ieders zienswijze in een gesprek. Tot slot wordt er gezamelijk geluisterd naar muziek. Dit is een echte denktank ervaring. 

Kosten: vanaf 3-6 personen € 115,- p.p. vanaf 7-15 € 85 p.p.

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze 

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

Vrienden coaching: ‘Sociaal keuzes maken

De workshop ‘Sociaal keuzes maken’ is een workshop voor vriendengroepen die elkaar beter willen begrijpen en van elkaar willen leren of die meer echt contact willen. Maar ook als u uw rol in een bestaande of nieuwe vriendengroep wil verbeteren. Hoe wordt u geliked in de echte wereld? Denk ook aan hoe u kunt omgaan met maatschappelijke thema’s zoals religie, seksualiteit en gender binnen een groep. En hoe u hierover eerlijk kunt communiceren met elkaar?

Kosten: vanaf 3-6 personen € 115,- p.p vanaf 7-15 personen € 85,- p.p

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

Vrouwen coaching: ‘In uw kracht de deur uit’ 

De workshop “In uw kracht de deur uit” is voor vrouwen die assertiever willen zijn en meer grip op hun leven willen hebben. Tijdens de workshop leert u in uw kracht te staan, uzelf centraal te stellen en hoe u dit kunt uitdragen naar uw omgeving. U profileert uzelf vanuit een innerlijke behoefte en leert zodoende uw eigen kompas kennen. Deze workshop helpt u centraal te staan in uw eigen leven. Hoe gaat u om met maatschappelijke druk over bijvoorbeeld kledingkeuze, leiderschap, ouderschap, vriendschappen, familiebanden, seksualiteit en rituelen hieromtrent. 

Kosten: vanaf 3-6 personen € 115,- p.p. vanaf 7-15 personen € 85,- p.p.

Deelname: 3– 15 personen | 120 minuten incl. pauze

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

  

Talent in de Dop: ‘Dromen Durven Doen’ 

De workshop 'Dromen Durven Doen' is voor talenten in de dop, artiesten, kunstenaars of ondernemers in spé, die extra kracht, moed en een stok achter de deur nodig hebben om hun sprong in het diepe te wagen. Hoe boetseer ik mijn talent en vaardigheden tot een commercieel product en hoe breng ik mijn product of idee op de markt? Dit is een intense workshop die veel zelfreflectie vergt. Voor u uw idee op de markt brengt zult u eerst uw eigen rol in uw bedrijf of onderneming moeten leren kennen. 

Kosten: vanaf 3-6 personen € 115,- p.p. 7-15 personen € 85,- p.p.

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze 

Heeft u behoefte aan zingeving?
BOOK NOW

 

Mannen coaching: 'Leer sensitief zijn'

De training "Leer sensitief zijn" is voor mannen, die willen leren luisteren naar hun intuïtie, emoties en Spiritualiteit. In een maatschappij waar veel wordt verwacht van mannen: hoge eisen op het werk, het zijn van een goede partner en/of ouder, kan uw behoefte op de achtergrond raken. De huidige maatschappij brengt grenzeloze mogelijkheden, waardoor prestatiedrang sterk kan toenemen. Hoe maakt u ethische keuzes waar u volledig achterstaat? Tijdens de training leert u los te laten, eerlijk te zijn en grenzen te stellen aan uzelf en uw omgeving.

Kosten: vanaf 3-6 personen € 115,- p.p. vanaf 7-15 personen € 85,- p.p.

Deelname: 3 – 15 personen | 120 minuten incl. pauze 

BOOK NOW

  

OVER PEGGY CONTACT

Fotogalerij