Art is Therapy

Art is Therapy | Peggy Mental Coaching

Visie

Het leven zonder beperkingen zou het ideale levensperspectief zijn. Wij stellen ons daarom als doel mensen gelukkiger te maken binnen de mogelijkheden die zij van nature hebben. Wij zijn gericht op balans en harmonie in geest, lichaam en omgeving. Via de relatie die wij beogen te hebben met goddelijke zijn wij gericht op zingeving in werk en privéleven. In een maatschappelijk klimaat van enerzijds ontkerkelijking en anderzijds globalisatie hopen wij mensen een reden te geven tot zelfliefde en liefde voor familie, vrienden, werk en omgeving. Wij hopen een steentje bij te dragen aan een liefdevol ontspannen leven waar ruimte is voor ambitie, geluk, ontwikkeling en stabiliteit. 

   Missie 

Het doel van het leven is naar ons idee ontwikkeling, groei, liefde en geluk. Wij van Peggy Mental Coaching zien het als een verplichting hieraan bij te dragen door eerlijke en integere trainingsaanbod. Wij achten het van grootbelang dat mensen mee moeten kunnen komen in een soms ingewikkelde wereld, hierdoor is elke vraag of probleem behandelbaar en zien wie niet binnen de taboesfeer. Iedereen is welkom en krijgt een unieke aanpak!

Peggy Mental Coaching is een coaching praktijk waar kunst, zingeving en coaching samenkomen. Door theoretisch onderlegd te zijn, een open blik, het zijn van een ervaringdeskundigen en bezieling kwam onze coach in aanraking met de methodiek “Art is Therapy” van Alain de Botton. Geïnspireerd en gemotiveerd door deze filosoof is Peggy via Trainingen aan The School of Life haar eigen trainingen gaan ontwikkelen.

Art is Therapy | Peggy Mental Coaching


Toegepast in coaching, training en workshops 

Bij Peggy Mental Coaching worden coaching, training en workshops aangeboden voor particulieren en organisaties. Kunst wordt in de galerie ingezet als instrument om emoties en gedachten te ordenen, het signaleren en projecteren van problemen, het bieden van troost maar ook voor het openen van een gesprek. De trainingen zijn dynamisch en worden aangeboden aan groepen en individuen, ze zijn ingericht met Psychologisch analyses van de prive of werksituatie daarbij wordt er gebruik gemaakt van; zang, dans en spel. In de galerie is een geluidsinstallatie aanwezig, waarmee zang en spraak duidelijk kan worden ingezet of getraind.

Peggy heeft 8 jaar de galerie Cultural Speech gerund, heeft ervaring als Maatschappelijk werker en is ervaringsdeskunige. Zij is een ster in positief denken, creatief denken, en helpt bij optimisme binnen situaties die uitzichtloos lijken. Daardoor is zij uitermaten geschikt voor teambuilding, bedrijfsuitjes met betekenis en daarwaar motivatie nootzakkelijk is.

 

 

 

Fotogalerij